Društvo

BORBA PROTIV NEZAKONITIH AKTIVNOSTI POSTAJE PRIORITET Novi direktor Policije spreman na odlučnu akciju: Striktna primjena zakona na Kosovu postaje prioritet pod njegovim vodstvom – Šta to znači za građane?

Generalni direktor Policije Kosova Gazmend Hoxha je na sastanku sa direktorima regionalnih policijskih uprava i odeljenja zatražio maksimalnu posvjećenost u primjeni zakona. 

„Generalni direktor Hoxha je sa nove funkcije pozdravio učesnike ovog sastanka i zatražio povećanu posvjećenost svih načelnika odjeljenja i regionalnih policijskih uprava u primjeni zakona i pružanju najefikasnijih usluga policije građanima. Opšta bezbjednost, prevencija krivičnih dijela, organizaciona struktura rukovodstva policije, unapređenje saradnje sa zajednicom i saobraćajne nezgode bile su među glavnim temama ovog sastanka“, objavljeno je na Facebook stranici Policije Kosova.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Kosovo Online

Više iz rubrike

Back to top button