Lokalne

KEDS NE MARI U najprometnijoj ulici u Restelici slomljena bandera visi na žicama, opasnost po mještane

U jednoj od najprometnijih ulica u Restelici kroz koju tokom dana prolazi mnogo mještana, među kojima je i puno djece, slomljena bandera visi na žicama od sinoć. Nadležni iz KEDS-a su pozvani ali nisu došli da zamjene banderu, kažu mještani Restelice.

Mještani ističu da je opasnost da bandera padne velika jer su i žice slabe. Nekoliko žica je već pokidano i vuku se po zemlji. Nisu iznenađeni ovakvim odnosom nadležnih kompanija, kažu da su KEDS, KESCO i druge kompanije elektrodistribucije odgovorne i precizne samo za naplatu.

Pored ove bandere u Restelici ima još dotrajalih i rizičnih bandera i kablova. Bandere su u katastrofalnom stanju i na dalekovodu od Dragaša prema Restelici. Prošle godine bandera je usmrtila konja u vlasništvu farme Barbula iz Restelice, koji je u tom trenutku bio na ispaši. Iz farme Barbula bili su užasnuti, s obzirom da su više puta apelovali na KEDS da su bandere trule i da svakog časa mogu da padnu i da ubiju nekoga.

Postavlja se pitanje da li u opštini Dragaš ima neko nadležan da brine za sigurnost građana i kontroliše rad elektrodistribucije, ili možda čekaju da neko strada pa da reaguju?


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Radio Gora

Više iz rubrike

Back to top button