Društvo

DONACIJA Turska obezbjedila kontingent maskirnih uniformi za KBS

Ministarstvo odbrane Kosova saopštilo je da je Ministarstvo odbrane Turske doniralo Bezbjednosnim snagama Kosova kontingent vojnih maskirnih uniformi za snijeg.

U saopštenju Ministarstva odbrane Kosova, najavljuje se da je u okviru bilateralne saradnje danas održana ceremonija prijema i uručenja donacije za KBS koju je doniralo Ministarstvo nacionalne odbrane Turske.

“Relevantna donacija sadrži kontingent vojnih snježnih maskirnih uniformi za potrebe taktičko-manevarskih jedinica KBS“, navodi se u saopštenju.

Ceremoniji prijema prisustvovali su oficiri sa obe strane na čelu sa turskim atašeom za odbranu pukovnikom Kagdasom Akifom Kahramanom i načelnikom Sektora za snabdjevanje i transport Ministarstva odbrane, potpukovnikom Rexhepom Hoxhom.

“Podrška Republike Turske i njenog Ministarstva odbrane veoma je važna u procesu razvoja KBS”, navedeno je u saopštenju.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Kosovo Online / Telegrafi

Više iz rubrike

Back to top button