Zanimljivosti

KO JE U PRAVU? Djevojka pala vozački ispit bez da je pokrenula automobil

Djevojka (17) pala je vozački ispit bez da je uopće počela s vožnjom u Engleskoj, piše LADbible.

Ispitivač je nakon ulaska u automobil na podu ugledao mrvice od gumice za brisanje i odmah ju oborio na ispitu jer je vozilo “prljavo i nespremno” za vožnju.

“Najgore je što automobil uopće nije njezin već od ispitivača kojima su ostali tragovi gumice jer su brisali nešto u svom zapisniku prije njezinog ispita. Nije kao da su bile prazne konzerve ili smeće posvuda… Cijela situacija je suluda.

Raspravljali su se 10 minuta, ali nije popustioPala je ispit bez da je uopće vozila. Bila je žalosna i u suzama, a nije uspjela dobiti ni povrat novca koji je tražila jer priliku za ispit praktički nije ni dobila”, kazao je njen otac Paul Turner dodavši kako je njegova kćer bila jako uzrujana, piše Slobodna Dalmacija.

Iz agencije za vožnju i sigurnost vozila kazali su kako se moraju poštivati donesene mjere.

“Izdane su smjernice da se automobili koji se koriste na vozačkim ispitima moraju očistiti prije testa kako bi se smanjila mogućnost zaraze koronavirusom”, zaključili su.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Radiosarajevo.ba

Više iz rubrike

Back to top button