Hronika

POLICIJA KOSOVA Prizren: Ubio ga automatskom puškom pred očima žene i djece

Ranije izvještavanje o ozbiljnom slučaju koji se dogodio u Prizrenu gdje je osoba pronađena bez znakova života nakon što ju je navodno ubio muškarac u 50-im godinama.

O ozbiljnom slučaju govorio je svjedok, koji je ekskluzivno za Sinjali otkrio da je žrtva ubijena pred očima svoje supruge i djece.

“Jedan je izašao iz auta marke Taureg, pred ženom i djetetom, ubio je čovjeka, ostavio ga na zemlji. Ne zna se zašto, ali znam tog čovjeka, on je radio u građevinarstvu, on iz Mališeva. Pred očima žene i djeteta. Ubijen je kalašnikovom…”, ispričao je za Sinjali jedan od svjedoka.

Izvori Sinjali izvori iz Tužilaštva navode da je žrtva B.M. Vijest za Sinjali potvrdio je policijski poručnik za region Prizrena Shaqir Bytyqi.

„Oko 18.46 časova prijavljena je pucnjava u naselju Arbana. Osumnjičeni je iz vozila u pokretu ispalio hitac u drugu osobu. Žrtva je na licu mjesta proglašena mrtvom. Žrtva je Albanac star oko 48 godina, a osumnjičeni oko 50-55 godina.

Policija traga za osumnjičenim. Policija zajedno sa forenzičkom jedinicom je na licu mjesta”, rekao je Bytyqi.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Gazeta Sinjali

Više iz rubrike

Back to top button