Region

STRAVIČAN ZLOČIN Djever ubio snahu, dijete spavalo pored majke kad ju je upucao

Muškarac Roland Sinani je vatrenim oružjem ubio svoju snahu u Tirani (Albanija), a zatim izvršio samoubistvo.

U policiji kažu da se ubistvo dogodilo u naselju Škoze. Oko 4 sata ujutru, muškarac star 43 godine je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, ubio snahu Migenu Sinani (37), a zatim sebe, prenosi Hayat

Migena Sinana, koju je danas upucao djever, bila je majka dvoje djece od 2 i 4 godine.

Albanski “ABC News” je prenio da policija još nema jasne motive Rolanda Sinanija za stravičan zločin. Ono što ubistvo čini još tragičnijim je činjenica da je dijete od 2 godine bilo u istoj prostoriji kada je mališanov amidža ubio njegovu majku.

Članovi porodice nastradalih rekli su policiji da nije bilo sukoba u porodici, kao i da su se u ranim jutarnjim satima probudili nakon što su čuli vriske.

Nakon što je iz pištolja pucao u snahu, Roland Sinani je potom izašao u dvorište gdje je izvršio samoubistvo.

Kako su rekle komšije za “ABC News”, Sinani je poznat kao mirna osoba i nije pravio probleme. Policijski izvori rekli su da za pištolj, kojim je počinio zločin, nije imao dozvolu.

Kako pišu albanski mediji, Sinani je bio neoženjen i prepisani su mu lijekovi za mentalno zdravlje.

Migenin suprug radi kao taksista i nije bio kod kuće kada se ubistvo dogodilo. U stanu su bili i roditelji braće, koji su prema prethodnim izjavama, spavali.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button