Hronika

TVRDI DA SU BILI U LJUBAVNOJ VEZI Dudi Balje upućene prijetnje ubistvom. Ovo je osoba koja je uputila prijetnje

Poslanica u Skupštini Kosova, iz redova Bošnjaka, Duda Balje prijavila je policiji da je nedavno bila suočena sa pritiscima, uznemiravanjem i prijetnjama od strane 42-godišnjeg muškarca, koji tvrdi da je nekoliko godina bio je u ljubavnoj vezi sa poslanicom Dudom Balje, javlja Sinjali.

Poslanica Balje je prije nekoliko dana, zbog navodne zabrinutost prijavila policiji slučaj, ona je dalje zatražila zaštitu od uznemiravanja i ozbiljnih prijetnji po njen život, za koje kako ona tvrdi da je dobila od osumnjičenog B.S.

Nakon njene prijave odmah je aktivirana policija da se pod hitno uhapsi osumnjičeni, kome je nakon saslušanja, po nalogu državnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati, a u međuvremenu (po hitnom postupku) je zatražena i odobrena mjera zadržavanja od 30 dana.

Dalje”Sinjali” navodi da se poslanica Balje navodno, duže vrijeme suočavala sa uznemiravanjem, a njena zabrinutost je bila jer je osumnjičeni navodno počeo da telefonira njenim saradnicima i njenom suprugu.

Objavljeni su detalji o ovom slučaju, koji vodi Osnovno tužilaštvo u Prištini, a djelimično je potvrdila i sama Duda Balje, kao i advokat osumnjičenog.

Izvori medija javljaju da je osoba koja je u vezi sa ovim slučajem završila u policijskom pritvoru Binak Sylaj, 42 godine, oženjen, nastanjen u Peći i u Švicarskoj, koji je pod mjerom pritvora, već je u istrazi zbog krivičnih djela „Uznemiravanje“ i „Zastrašivanje“.

Napomena: Osoba koja je spomenuta u ovom članku smatra se nevinom sve dok se njena krivica ne dokaže pravosnažnom sudskom odlukom.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Kosova.info

Više iz rubrike

Back to top button