Društvo

PRETUKLA STARICU U STARAČKOM DOMU Advokat Selimaj: Aurona Pelaj je možda pobjegla u Njemačku

Advokat Meshari Selimaj rekao je da je Aurona Pelaj, koja je osumnjičena da je fizički napala 70-godišnju Minire Nuru u domu za stare u Peći, možda pobjegla u Njemačku, prenosi Koha.

Selimaj, koji je advokat porodice starije žene koja je bila fizički maltretirana u domu za stare, naglasio je da tužilaštvo još nije podiglo optužnicu protiv nje.

“Prema informacijama koje imam, Aurona Pelaj je možda pobjegla u Njemačku. To se priča ovih posljednjih dana. Tužilaštvo još nije završilo istrage. Tužilaštvo još nije podiglo optužnicu sudu i sud još nije imao priliku da pozove Pelaj. On mora da se pojavi uz poziv, a ako se ne pojavi preduzimaju se mjere za raspisivanje potjernice”, rekao je on za EuroNews Albania.

Vrhovni sud Kosova odlučio je da ukine pritvor za tri medicinske sestre uhapšene u vezi sa fizičkim napadom na stariju ženu, u staračkom domu u Peći, početkom novembra prošle godine.

U odluci Vrhovnog suda, piše Koha, navodi se da se okrivljenima ukida pritvor i da su pušteni da se brane na slobodi.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Kosovo Online / Koha Ditore

Više iz rubrike

Back to top button