RegionVijesti

Konatar: Sutra razgovori o novoj crnogorskoj vladi

Potpredsjednik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar saopštio je večeras, nakon što je izglasano nepovjerenje Vladi Crne Gore, da razgovori o novoj vladi počinju sutra i da očekuje da Dritan Abazović bude premijer, prenosi Tanjug.

Šef kluba poslanika “Crno na bijelo” Miloš Konatar rekao je da lično smatra da novi mandatar treba da bude lider pokreta URA Dritran Abazović, prenosi RTCG.

On je u parlamentu rekao da će razgovori početi već sutra i da će se razgovarati prvo sa predstavnicima aktulne većine, ali i sa drugim subjektima u parlamentu.

Naveo je da će to biti bilateralni razgovori.

“Stav o mandatru je moj, subjektivan sam”, rekao je Konatar.

On je naveo da ne vidi kako bi saradnja sa predsjednikom parlamenta Aleksom Bečićem bila plodotvrona ako Abazović bude mandatar, s obzirom na sve što su Bečić i poslanici Demokratske Crne Gore kazali tokom sjednice parlamenta.

Konatar je to rekao, upitan da li će “Crno na bijelo” glasati u ponedjeljak o smjeni predsjednika paralmenta Alekse Bečića.

“Imaćemo konsultacije u Građanskom pokretu URA i doneti odluku”, rekao je Konatar.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Kosovo Online

Više iz rubrike

Back to top button