KosovoVijesti

Inspektorat traži suspenziju tri policajca sa “Brnjaka”

Policijski inspektorat Kosova preporučio je policiji da suspenduje tri policijska službenika koji su radili na prijelazu “Brnjak” u trenutku kada je Milan Radoičić pokušao da uđe na Kosovo, a nakon toga se vratio u Srbiju, prenosi Koha.

Kako navode, Poljicijski inspektorat Kosova je sinoć obavješten od strane policije o “incidentu” koji se odigrao na “Brnjaku“ gdje se pojavio muškarac sa inicijalima M.R. a ispostavilo se, kako kažu, da se radi o traženom licu.

“Za traženo lice se sumnja da se vozilom vratilo u Srbiju, dok su njegova dokumenta ostavljena policijskim službenicima graničnog prijelaza. Istražitelji su, u konsultaciji sa Osnovnim tužilaštvom u Uroševcu, pokrenuli istražni postupak protiv tri policijska službenika zbog sumnje da su izvršili krivično djelo zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja”, piše Koha.

U koordinaciji sa Državnim tužilaštvom, kako se navodi, nastaviće da preduzimaju i druge istražne radnje u cilju potpunog rasvjetljavanja svih okolnosti u vezi sa ovim slučajem.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Kosovo Online / Koha Ditore

Više iz rubrike

Back to top button