KosovoVijesti

Policija istražuje četiri sumnjive smrti u posljednja 24 sata

Policija istražuje smrt četiri osobe na Kosovu, među kojima su i dva maloljetnika, koje su u posljednja 24 sata izgubile život pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, prenosi Reporteri.

U Prištini je prijavljeno da je žena bez znakova života pronađena u svom stanu, na lice mjesta izašle su nadležne jedinice, ljekarska ekipa je konstatovala smrt, a odlukom tužioca, telo je poslato na obdukciju, navodi pollicija.

Drugi slučaj dogodio se takođe u Prištini, gdje se sumnja da je maloletnica pala sa 5. sprata zgrade u ulici “B”. Ona je upućena u Univerzitetski klinički centar gdje je preminula, a njeno tijelo je poslato na obdukciju.

U Gnjilanu je jedan muškarac prijavio da je u kući zatekao svoju suprugu bez znakova života, dok se u četvrtom slučaju radi o maloljetniku iz Vitine, koji je u subotu oko 23.33 pronađen mrtav u stakleniku u blizini svoje kuće, a njegovo tijelo je takođe poslato na obdukciju.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Kosovo Online / Reporteri

Više iz rubrike

Back to top button