RegionVijesti

Vučić: Bošnjaci u Srbiji su bezbjedni, ovo je njihova zemlja

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas Bošnjacima da će u Srbiji biti uvek bezbjedni i da je ovo njihova zemlja, a da je na nadležnim organima da preduzmu odgovarajuće mjere protiv policajaca koji su u Priboju pjevali pjesme kojima se prijeti pripadnicima drugih naroda.

“Bošnjacima u Srbiji kažem da je ovo njihova zemlja jednako koliko moja i jednako koliko i svih nas i biće apsolutno bezbjedni i zaštićeni. To govorim ovde u Pančevu kao što sam govorio u Sjenici ili Tutinu”, poručio je Vučić odgovarajući na pitanje da li se Bošnjaci mogu osjećati bezbjedno i kakva će biti reakcija države poslije snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kome se vide policajci u Priboju koji pjevaju pjesmu u kojoj veličaju zločin u Srebrenici.

Vučić je istakao da niko ne može da misli da je dobro i pametno da se vređaju ili da se prijeti pripadnicima drugih naroda podsjećanjem na ubistva nevinih ljudi, kao i da ne postoji čovjek koji to može da opravda.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Kosovo Online

Više iz rubrike

Back to top button