KosovoVijesti

Kllokoqi: Svuda u svijetu vakcinacija znači slobodno funkcionisanje života, osim na Kosovu

Udruženje ugostitelja Kosova navelo je da bi vlada mogla da izazove ekonomsku krizu, jer ne poštuje njihove zahtjeve niti podržava ugostitelje, prenosi Reporteri.

Predsjednik ovog udruženja Petrit Kllokoqi je putem Facebooka rekao da Vlada Kosova i relevantne institucije ni u jednom trenutku nisu podržale ugostitelje, međutim, prema njegovim rečima, bez stida koriste njihove usluge.

„Ne znam kako uživaju u kafi koju služi konobar, koji već duže vrijeme prima sniženu platu. Mi, Udruženje ugostitelja, smo bili ti koji smo pomogli u rekordnoj vakcinaciji i nakon svega toga, kako nam se zahvaljujemo?! Zatvorili ste nas, ponizili, pogazili i konačno osudili, bez kraja. U svakoj zemlji svijeta vakcinacija znači slobodno funkcionisanje života, osim na Kosovu, gdje vakcinacija ne znači ništa, nego baš ništa. Spremite se da žanjete ono što ste posejali”, napisao je Kllokoqi na Facebooku.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Reporteri

Više iz rubrike

Back to top button