KosovoVijesti

Ni nakon pet dana nema osumnjičenih za trostruko ubistvo u Glođanu

Uprkos velikoj mobilizaciji i snažnim obećanjima pravosudnih institucija i policije, ni nakon pet dana od oružanog napada na autobus u Glođanu, kada je poginulo dvoje učenika i vozač, počinioci ovog napada nisu pronađeni, piše Reporteri.

Policija Kosova do sada nije potvrdila da postoje osumnjičeni za ovo dijelo, a ministar unutrašnjih poslova Xhelal Sveçla je u svojoj posljednjoj izjavi o ovom slučaju pozvao počinioce da se predaju.

U međuvremenu, direktor policije Kosova Samedin Mehmeti rekao je da je loše vrijeme otežalo pronalaženje tragove na licu mjesta, ali da policija radi punim kapacitetom.

“Suočavamo se sa značajnom količinom informacija o slučaju i doveli smo dodatne jedinice i stručnjake različitih istražnih i operativnih nivoa”, rekao je Mehmeti.

Vlada Kosova je prije nekoliko dana ponudila novčanu pomoć od 20.000 eura osobama koje ponude informacije koje bi mogde da pomognu u istrazi.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Kosovo Online / Reporteri

Više iz rubrike

Back to top button