KosovoVijesti

Vlada Kosova nudi 20.000 eura za informacije o ubici iz Glođana

Potraga za ubicom troje putnika u oružanom napadu na autobus u mjestu Glođane kod Dečana intenzivno traje, a kako bi se što pre otkrio i uhapsio počinilac vlada Kosova nudi nagradu od 20.000 eura za informacije koje mogu da pomognu u njegovom otkrivanju, prenosi Ekonomia Online.

Policija Kosova radi na prikupljanju i analizi svih relevantnih činjenica i dokaza kako bi se ovaj slučaj što prije razotkrio i što prije priveo pravdi počinilac ovog krivičnog djela.

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Policija traže pomoć građana i svih koji imaju bitne informacije za rasvetljavanje slučaja.

“Kao vlada, zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i policijom, apelujemo na građane koji možda imaju neka saznanja o slučaju da pomognu policiji informacijama da pronađe počinioca ovog djela i za to nudimo nagrada od 20.000 eura za svakog građanina koji može da pruži informacije koje dovode do rasvetljavanja ili otkrivanja ovog slučaja”, poručuju iz vlade Kosova.

Građani koji imaju informacije o ovom slučaju mogu ih poslati na sljedeće brojeve telefona i e-mail adresu: Tel: -080019999 ili -192, e-mail: info@kosovopolice.com

Pozivi na ove brojeve telefona su besplatni za sve građane i policija će striktno čuvati pravo na anonimnost identiteta, osim ako se sama lica dobrovoljno ne izjasne drugačije.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Kosovo Online / Ekonomia Online

Više iz rubrike

Back to top button