KosovoVijesti

Prizren: Udario maloljetnog učenika autom i pobjegao, uhapšen je posle četiri dana

Policija u Prizrenu uhapsila je osobu koja je prije nekoliko dana izazvala saobraćajnu nesreću i pobjegla sa lica mjesta.

Slučaj se dogodio 6. novembra, kada je osumnjičeni automobilom udario učenika škole “Fatmir Berisha”, a potom pobjegao sa lica mjesta.

Dana 6. novembra 2021. godine, oko 14:25, u ulici „Nexhat Fanaj“ u Prizrenu, vozač Mercedesovog vozila (kamiona) lokalnih registarskih oznaka, izazvao je saobraćajnu nesreću, udarivši dijete (učenika) koji se kretao ulicom „Nexhat Fanaj“. Naselje Bajram Curri u Prizrenu vozač je ispred osnovne škole “Fatmir Berisha”, udario dijete (učenika) koje se kretalo tim dijelom puta i nakon što je udario učenika svojim vozilom odlazi u nepoznatom pravcu. Vozač vozila se nije zaustavio na mjestu nesreće, ne pruživši pomoć povrijeđenom. Hitnu pomoć u Prizren je odmah reagovala, pružila prvu pomoć dijetetu, te je nakon nekoliko dana puštena iz bolnice.”, navodi se u saopštenju policije.

Nakon policijskog uviđaja, osumnjičeni je identifikovan i zadržan.

„Stručni službenik uviđajne jedinice drumskog saobraćaja u Prizrenu, izvršio je uviđaj provjerom vozila i lica, isti je priveo osumnjičenog i saslušao ga da je izazvao nesreću sa povrijedama i pobjegao sa lica mjesta. O slučaju je obaviješten državni tužilac koji je naložio da se predmet ispita u redovnom postupku”, navodi se u obavještenju.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
PrizrenPress

Više iz rubrike

Back to top button