KosovoVijesti

Uroševac: Svekrva napala snahu oklagijom

Policiji je u posljednja 24 sata prijavljeno pet slučajeva nasilja u porodici. Prema policijskom izveštaju, slučajevi su se desili u sljedećim gradovima: Kosovo Polje, Elez Han, Uroševac, Đakovica i Južna Mitrovica.

U Uroševcu je jedna žena prijavila da napala ju je svekrva drvenom oklagijom.

Incident se dogodio sinoć oko 18 sati. Kako je saopšteno iz Policije, oštećenoj je ukazana ljekarska pomoć, a potom je zajedno sa bebom poslata u sklonište.

Osumnjičeni je nakon obavljenog razgovora pušten u redovnom postupku, navodi se u izvještaju.

Žrtvi je pružena medicinska pomoć. Odlukom tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje, navodi se u obavještenju policije.

U Uroševcu, muškarac je osumnjičen da je primenio nasilje nad ćerkom, a incident se dogodio juče oko 17 časova.

Prema policijskom izveštaju, odlukom tužioca, osumnjičeni je priveden, a kosovska policija je u Đakovici uhapsila muškarca zbog nasilja u porodici, osumnjičenog da je primenio nasilje nad suprugom. Prema policijskom izvještaju, žrtvi je pružena medicinska pomoć.

Odlukom tužioca, nakon obavljenog razgovora, stranke su puštene na slobodu i predmet ide u redovnu proceduru, navodi se u saopštenju.

U Južnoj Mitrovici prijavljen je slučaj nasilja u porodici. Sinoć oko 18 časova javila se žena. Policija je fizički napala njenog supruga. Policija je izvijestila da je žrtva poslata na liječenje i nakon liječenja puštena. Slučaj je i dalje pod istragom.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
tvprizreni.net

Više iz rubrike

Back to top button