KosovoVijesti

Kastrati u svađi sa Bislimijem, nazvao Kurtija “vrhovnim vođom”

Poslanici Demokratske partije Kosova Ardian Kastrati i Blerta Deliu-Kodra napustili su sastanak Komisije za evropske integracije nakon što je potpredsjednik Vlade Kosova Besnik Bislimi odbio da odgovori na njihova pitanja, prenosi Ekonomia Online.

Pitanje Kastratija bilo je vezano za nastavak dijaloga sa Srbijom u Briselu, ali Bislimi nije odgovorio na to pitanje, zbog čega je Kastrati rekao Bislimiju da se igraju sa ljudima.

“Šta ćete učiniti s ponudama koje imate na stolu za dijalog?“ I dalje želite da izađete na birališta. Sljedeća izdaja vašeg vrhovnog vođe, šta možete učiniti sa pregovorima sa Srbijom?“, upitao je Kastrati.

On je rekao da Bislimi treba da pokaže da li je Samoopredeljenje već promjenio svoju poziciju otkako je na vlasti.

Nakon što je Kastrati Kurtija nazvao “vrhovnim vođom”, reagovali su poslanici Samoopredjeljenja, a Bislimi je Kastratiju poručio da je ostao isti kao i prije 10 godina, kada je otpušten iz Samoopredeljenja.

“Isti ste onaj Adrian kojeg smo otpustili pre 10 godina, uopšte se niste promijenili. Vi ste marioneta, dovedeni ste ovdje, izdali ste svoje biračko tijelo“, zaključio je Bislimi.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Kosovo Online / Ekonomia Online

Više iz rubrike

Back to top button