KosovoVijesti

Reporteri: Novinar Duriqi u samoodbrani nožem naneo povrede napadačima

Policija Kosova je potvrdila da je novinar Visar Duriqi, koga su 24. februara uveče, napale tri maskirane osobe u blizini njegovog stana u Kosovom Polju, u samoodbrani upotrebio nož, prenosi Reporteri.

U policijskom izvještaju se navodi da su Duriqiju tri maskirane osobe, na ulazu u njegov stan, udarcima nogama nanele telesne povrede, između ostalog polomili su mu četiri zuba.

Portal Reporteri je imao uvid u policijski izvještaj u kome se navodi da je Duriqi žrtva napada i da je u samoodbrani, nožem naneo povrede trojici napadača.

Istraga policije je u toku, a kako Reporteri saznaje policija proverava sve centre porodične medicine u Kosovom Polju, kao i Hitnu pomoć pri UKCK, da li je neko u noći napada zatražio pomoć od povreda zadobijenih nožem.

Durići je potvrdio da nosi britvu iz bezbjednosnih razloga, jer zbog posla kojim se bavi, dobija stalne prijetnje od 2014. godine, kao i to da je nožem povredio najmanje jednog napadača.

Napad na Duriqija osudili su politički predstavnici, novinari i organizacije civilnog društva.

Kosovo Online / Reporteri


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button