RegionVijesti

Crna Gora: Snijeg sa krova zgrade pao i zatrpao ženu i dijete, građani ih spasili

Samo zahvaljujući sreći i prosebnosti nekoliko Žabljačana, žena i dvogodišnje dijete ostali su nepovrijeđeni nakon što se na njih obrušila ogromna količina snijega i leda sa krova zgrade u centru Žabljaka, piše Antena M.

Oko 16 sati, četvoročlana porodica iz Risna, pješice se kretala centrom Žabljaka. Dok su prolazili ispred stambeno-poslovne zgrade, sa krova se pokrenula velika količina snijega i leda.

Muškarac i jedno od djece koji su bili ispred prošli su bez posljedica, ali su snijeg i ledenice udarili u ženu i dvogodišnje dijete i potpuno ih prekrili.

Prisebno su reagovali zaposleni u poslovnici “Lutrije” Crne Gore, obližnjeg restorana, a ubrzo i pripadnici policije kao i drugi građani.

Uz pomoć lopata za snijeg i golim rukama hitro su sa njih uklonili velike količine snijega i leda. Pronašli su majku savijenu preko djeteta i evakuirali ih iz nameta.

Evakuaciju iz nameta sačekala je ekipa Hitne pomoći. Nakon medicinskog tretmana utvrđeno je da nemaju povreda koje bi zahtjevale specijalističke preglede.

BalkanPlus


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button