Crna HronikaVijesti

Učenik (15) medicinske škole u Prizrenu, izboden nožem, umro na licu mjesta

Oko 10h u blizini škola smještenih u naselju “Bajram Curri”, dogodio se ozbiljan incident u kojem je petnaestogodišnjak umro od povrijeda zadobivenih oštrim predmetom, potvrdio za TV Prizreni, glasnogovornik Regionalne direkcije policije u Prizrenu, Shaban Osmanollaj.

Slučaj se dogodio danas oko 10:10 u ulici “Ylber Fanaj” u Prizrenu, saopštila je policija.

“18. januara 2021. godine oko 10:10, u ulici ‘Ylber Fanaj’ u Prizrenu, nakon tuče petorice maloljetnika, jedan od osumnjičenih maloljetnika oštrim predmetom (nožem) udario je žrtvu L.B.  i nanio ozbiljne povrede, nakon čega je žrtve podlegla ranama. Na mjesto događaja izašao je liječnik hitne pomoći koji je utvrdio smrt žrtve”, kaže se u saopštenju.

Policija i državni tužilac zajedno sa forenzičarima izašli su na mjesto događaja i pregledali mjesto zločina. Beživotno tijelo žrtva će se po nalogu tužioca poslati na obdukciju u Priština. Slučaj istražuje regionalna istražna jedinica u Prizrenu.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button