Vijesti

Ovo je 30-godišnjak koji je nožem ubio oca u Prizrenu

Porodična tragedija potresla je danas u poslijepodnevnim satima grad na Bistrici. Naime sin je nožem nasrnuo na oca i pritom mu naneo teške tjelesne povrede od kojih je otac preminuo.

Portal Indeksonline saznaje da je ubica M. Halili, 30-godišnjak koji je ubio svog oca.

Inače, policija u Prizrenu je potvrdila tragičan događaj u kojem je sin nožem usmrtio oca.

Glasnogovornik policije za region Prizrena, Shaban Osmanollaj, izjavio je za portal Indeksonline da je sin M. Halili (30 godina) nožem napao svog 50-godišnjeg oca, koji je od zadobijenih rana preminuo.

“Obavještavamo vas da je dana, 25. decembra 2020. godine, oko 13:55, građanin je obavijestio policijsku stanicu Prizren-Sjever da se u naselju Dardanija, u ulici „Nazim Kokollari“, dogodio slučaj nasilja u porodici u kojem sin napao roditelje. Na mjesto događaja stigle su policijske patrole i uhapsile osumnjičenog M. H. starog oko 30 godina koji je nožem napao svog roditelja. Kao rezultat zadobivenih rana preminula je žrtva (roditelj), odnosno otac, star oko 50 godina. Hitne, policijske i forenzičke jedinice stigle su na mjesto događaja”, rekao je portparol DRP-a u Prizrenu Shaban Osmanollaj.

info-ks.net


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button