Hronika

U naselju Bošnjačka mahala u Sjevernoj Mitrovici pronađeno beživotno tijelo muškarca

U Ulici dr. Mesuda Džekovica u Sjevernoj Mitrovici, u naselju Bošnjačka mahala, večeras oko 20 sati pronađeno je beživotno tijelo za sada nepoznate muške osobe, starosti oko 45 godina.

Tekst se nastavlja ispod reklame

Prema informacijama koje je su novinari Kosovo Onlajna dobili na licu mjesta, slučaj je kosovskoj policiji prijavio muškarac koji je prolazio tom ulicom.

Na lice mesta izašla je i ekipa hitne pomoći koja je konstatovala smrt, a takođe i forenzičari koji vrše uvuđaj, kao i specijalisti sudske medicine.

Kako je za Kosovo Onlajn potvrdio zamenik komandira Kosovske policije za region Sever Besim Hoti Kosovska policija u Severnoj Mitrovici je dobila informaciju oko 20.10 sati da se u naselju Bošnjačka mahala nalazi beživotno telo, nakon čega su pripadnici policije izašli na lice mesta i obezbedili ga do dolaska forenzičara.

“Slučaj se vodi kao sumnjiva smrt, a telo će biti poslato u Institut za sudsku medicinu u Prištini, gde će biti urađena obdukcija. Nakon toga ćemo imati više informacija vezanih za slučaj. Ono što je preliminarno rečeno sa mesta događaja, na telu nisu vidljivi nikakvi znakovi nasilja, osim povrede u predelu glave, sa leve strane. Eksperti sudske medicine ustanoviće od čega su te povrede nastale. Istražna policija če raditi na tome i mi ćemo prikupiti sve moguće dokaze, uključivši i snimke sa kamera u celom delu grada i istražiti okolnosti vezane za ovaj slučaj”, rekao je Hoti.

Prema njegovim rečima, preminuli nije kod sebe imao lična dokumenta, pa policija i dalje radi na njegovoj identifikaciji.

Kosovo Online


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button