Vijesti

Prizrenska policija kaznila 151 osobu zbog nepoštivanja koronavirus mjera

Policija u Prizrenu je dana 21. novembra 2020. godine, na osnovu Odluka Vlade Republike Kosovo (mjere zaštite od virusa Covid-19), Regionalna uprava policije u Prizrenu, opštinski inspektori i sanitarni inspektori iz KVFA, sproveli su aktivnosti na sprečavanju i poštovanju propisa mjera protiv Covid-19.

Tekst se nastavlja ispod reklame

Tokom obavljanja službenih dužnosti, policijskog angažovanja na sprovođenju mjera zabrane u trgovačkim centrima i drugim lokacijama u opštini Prizren, policija je izdala 151 kaznu za osobe koje nisu poštovale ove mjere prema zakonu 07 / L-006 , pregledane su ukupno 43 prostorije i izdano 5 poslovnih zahtjeva.

No, radi pokrivanja drugih aktivnosti i kontrole saobraćaja, policija je zaplijenila 83 karte zbog saobraćajnih prekršaja, a na osnovu sudskog naloga za hapšenje, 1 osoba je zadržana 48 sati.

Takve aktivnosti će biti u toku i regionalna policija u Prizrenu će u potpunosti sprovoditi Vladinu odluku, kaže se u saopštenju kosovske policije.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button