Vijesti

Protesti ugostitelja u Prištini zbog novih antikovid mera

Simboličnom akcijom lupanja kašikama ispred svojih ugostiteljskih objekata, članovi Udruženja ugostitelja Kosova su danas iz Prištine poslali poruku Vladi da nisu zadovoljni zbog novih antikovid mera, za koje kažu da su potpuno neprihvatljive, prenosi Koha.

“Nikada ne volimo kada se donesu nove mere koje se tiču našeg sektora, a da mi nismo deo radnih grupa. Nove mere su vrlo nelogične, jer je sve dobro funkcionisalo tokom leta kada nije bilo dodatnih mera, tada smo i odlazili na odmor u Albaniju ili u druge zemlje regiona, a nelogično je zatvariti preduzeća širom Kosova, a ostaviti granice otvorene. Nove mere su za nas neprihvatljive”, rekao je predsednik Udruženje ugostitelja Kosova Petrit Klokoći.

Kako je dodao, ukoliko Vlada ne pomogne sektoru ugostiteljastva, Udruženja će organizovati i veliki protest u ponedeljak, ispred sedišta Vlade u Prištini.

BalkanPlus


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button