Vijesti

Pojačane kontrole pri ulasku na Kosovo

Nakon povećanja broja zaraženih koronavirusom u okruženju, kontrola onih koji ulaze na Kosovo biće pojačana, prenosi Zeri.

Kosovski ministar zdravlja Armend Zemaj zatražio je od svih koji ulaze na Kosovo da poštuju mere koje su preduzeli Nacionalni institut za javno zdravlje Kosovo i ministarstvo na čijem je on čelu.

„Posle povećanja broja slučajeva sa Kovidom-19, na Kosovu i u susednim zemljama, trebalo bi pojačati kontrole na graničnim prelazima, stoga svi oni koji ulaze na Kosovo moraju poštovati mere date od NIJZK i Ministarstva zdravlja“, rekao je Zemaj.

On je na Fejsbuku objavio da je danas obišao prelaz Merdare kako bi se lično uverio kako se i da li poštuju mere uvedene u borbi protiv koronavirusa.

Zemaj je pohvalio rad agencija za sprovođenje zakona i carine na Merdaru, istovremeno podstičući građane i institucije da obavljaju svoje dužnosti tako da ništa ne bude prepušteno slučaju, upozoravajući da neće biti tolerancije za nemar.

BalkanPlus


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button