Vijesti

Klan Kosova: Nakon smijene Qaljaja Hoti smijenio i direktore carine i poreske administracije

Premijer Kosova Avdulah Hoti smenio je još dva direktora, nakon odluke o razrešenju direktora kosovske policije Rašita Ćaljaja.

Kako TV Kljan Kosova saznaje, vršilac dužnosti generalnog direktora Carine Kosova Ibrahim Džaka i generalni direktor Poreske administracije Kosova (PAK) Iljir Murtezaj takođe su razrešeni dužnosti.

Iz kabineta kosovskog premijera Avdulaha Hotija potvrđeno je da su sa funkcije razrešeni Murtezaj i Džaka.

„U skladu sa zakonskim nadležnostima i na osnovu preporuka ministra finansija, danas je premijer Republike Kosovo g. Avdulah Hoti doneo odluku o razrešenju vršioca dužnosti generalnog direktora kosovske carine i generalnog direktora Poreske administracije Kosova“, navodi se u saopštenju.

„U skladu sa relevantnim zakonima na snazi, premijer Hoti imenovao je g. Bajrama Redžu za vršica dužnosti generalnog direktora Carine Kosova, i g. Ekrema Hisenaja, za vršioca dužnosti Generalnog direktora Poreske administracije “, navodi se u saopštenju.

Kosovo Online / Gazeta Express


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button