Hronika

IZVJEŠTAJ POLICIJE Velika tuča u Prizrenu između dvije grupe (VIDEO)

U nedjelju u ponoć u ulici “Ekrem Rexha” u Prizrenu došlo je do masovnog premlaćivanja u koje su učestvovale dvije grupe od oko 15 ljudi. Tokom tuče koja je izbila zbog slučaja krađe u kojoj je učestvovao jedan od osumnjičenih, korišteno je jako oruđe i vatreno oružje. Devet osumnjičenih je završilo u policijskom pritvoru, dok su ostali u bolnici.

U medijima je objavljeno da su osobe koje su pritvorene po nalogu državnog tužioca Sh.K, P.XH, Z.XH (20-godišnjak), Z.XH (68-godišnjak), K.Q, E.K, Sh.K, G.K i B.K.

Sinjali je dao i snimak trenutka kada je došlo do ovog masovnog premlaćivanja i detalje tuče?

Osumnjičeni Sh.K je, prema informacijama kojima raspolaže Sinjali, koristio vatreno oružje i usljed toga je jedan od osumnjičenih zadobio povrijede, zbog čega je upućen u Univerzitetski klinički centar Kosova.

Sinjali saznaje da je lice koje je povrijeđeno oružjem osumnjičeni L.K, dok su ostale osobe koje su također bile uključene u slučaj i povrijeđene su V.Xh, Q.K i Rr.K. Dok je osumnjičeni G.K. pušten na slobodu, radi istrage u redovnom postupku.

Prema informacijama kojima raspolaže Sinjali, sumnja se da je do premlaćivanja došlo zbog slučaja krađe, za koju se sumnja da je počinio jedan od osumnjičenih i da je dovela do sukoba strana, u ovom incidentu, pored oružje, metalne šipke i gvozdene kutije su takođe korišćene kao britva.

HTML Video embed

Learn Eclipse



Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
TV Prizreni

Više iz rubrike

Back to top button