Region

SRBIJA Beograd: U teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo 37-godišnjak iz Dragaša

Džemo K. (37) podlegao je povrijedama koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22 sata na Zrenjaninskom putu.

Naime, on se vozilom BMW sa beogradskim tablicama kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu, a u trenutku kada je prelazio u lijevu traku, u njegovu bočnu stranu prednjim djelom je udario BMW sa valjevskim tablicama.

Nesrećnog čovjeka su, prema riječima očevidaca, iz smrskanog BMW izvlačili vatrogasci, a bio je bez svijesti.

Kako Kurir saznaje, Džemo je, u trenutku kada je drugi BMW naleteo na njega, svojim vozilom hteo polukružno da se okrene.

“Posle izvršenog uviđaja i uzetih izjava od učesnika i pregleda nadzornih kamera, tužilaštvo je zaključilo da je saobraćajnu nezgodu izazvao vozač auta koji je započeo polukružno okretanje, a da se prethodno nije uvjerio da to može bezbjedno da uradi, tačnije da ne ugrozi druge učesnike u saobraćaju” saopštilo je Prvo osnovno tužilaštvo.

Ipak, D.S. (23), koji je upravljao drugim vozilom pobjegao je sa lica mjesta, a sa njim su u vozilu bile dvije djevojke, sestre od 19 i 17 godina koje su lakše povrijeđene.

Prema pisanju medija, D.S. se kretao neprilagođen brzinom, ima zabranu upravljanja vozilom i više desetina saobraćajnih prekršaja.

Kako saznaje portal Radio Gora, poginuli Džemo K. je iz Dragaša. Također i D.S. je porijeklom iz Gore.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Kurir / Radio Gora

Više iz rubrike

Back to top button