Magazin

POKUŠAO OČISTITI SNIJEG Dobra namjera sa lošim ishodom: Pogledajte kako je dječak uništio očev automobil

Humphrey Grimmett (46) ostao je šokiran nakon što je otkrio da mu je izgrebana cijela hauba automobila koji je stajao parkiran ispred kuće.

Pregledao je snimke kućne kamere i shvatio da je kriv njegov sedmogodišnji sin Wilf koji je snijeg s automobila čistio lopatom, prenose Nezavisne novine.

Na snimku se vidi sedmogodišnjak koji lopatom uklanja snijeg s Tesle Model Y, a šteta koja je nastala procijenjena oko hiljadu funti.

Da bi stvar bila gora, Grimmett je automobil kupio prije samo šest mjeseci.

“Ogrebotine sam vidio tek u srijedu i bile su ogromne. Provjerio sam kamere da vidim šta se dogodilo i ugledao svog sina koji je za skidanje snijega s automobila koristio lopatu. Istu tu lopatu smo koristili tokom obavljanja građevinskih radova na kući, a pronašao je u dvorištu”, rekao je Grimmett iz High Wycombea u Buckinghamshireu.

Kad se Wilf vratio iz škole, otac ga je upitao zna li možda otkud sve te ogrebotine na automobilu. Odgovorio je da ne zna, a zatim ga je pitao je li skidao snijeg s automobila.

“Pogledao me svojim velikim plavim očima i rekao da jeste. Pitao sam ga zašto je to učinio lopatom na šta je odgovorio da je mislio da je to u redu. Ironično, automobil nije nigdje išao, a on je samo htio pomoći”, rekao je otac.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Radiosarajevo.ba

Više iz rubrike

Back to top button