Hronika

DOSIJE TUŽIOCA Užasni detalji o osumnjičenima za silovanje 11-godišnje djevojčice u junu ove godine

Povodom jučerašnjeg hapšenja još šestorice osumnjičenih za silovanje 11-godišnje djevojčice, u spisu tužilaštva se navodi da je 21. juna oko osam sati, maloljetnicu silovao D.R. (23), da su osumnjičeni i žrtva stupili u kontakt preko društvenih mreža i dogovorili sastanak na lokaciji u Prištini, a zatim otišli ​​u motel, prenosi Reporteri.

Kako je jučer saopštilo Osnovno tužilaštvo u Prištini, Odjeljenje za maloljetnike, u koordinaciji sa Policijom slobode je lišeno šest osoba koji su, po nalogu tužioca, zadržani u pritovoru od 48 sati. Šestorica privedenih osumnjičeni su za izvršenje krivičnih dijela trgovina ljudima, primoravanje žrtva na pružanje seksualnih usluga i silovanje.

Kako prenosi Kallxo, u dosijeu tužilaštva navodi se da 23-godišnji D.R. maloljetnicu odvezao automobilom u motel oko osam sati ujutro, a zatim je silovao.

U spisu se navodi da je okrivljeni znao da je žrtva maloljetna. Pored krivičnog dijela silovanja, osumnjičen je i za trgovinu ljudima jer je istog dana, odnosno 21. juna ujutro, doveo žrtvu u kontakt sa još dvije osobe, B.S. (26) i G.S. (25). Nakon 23-godišnjaka, sumnja se da su druga dvojica okrivljenih G.S. i B.S. istog dana koristili maloljetnicu za seksualne usluge nakon što su sa njom stupili u kontakt preko D.R.

Prema tužilačkom dosijeu, svi osumnjičeni su istog dana seksualno iskorišćavali i silovali maloljetnicu, žrtvu trgovine ljudima, 

Drugi okrivljeni F.S. (22) osumnjičen je da je sa 11-godišnjakinjom stupio u kontakt preko društvenih mreža, a zatim su se upoznali i nastavili u motel. Dvadesetdvogodišnjak F.S. osumnjičen je za krivično dijelo silovanje, a Tužilaštvo ga tereti i za trgovinu ljudima, jer se sumnja da je za jedanaestogodišnjaku dogovarao sastanke sa drugim osobama radi seksualnih usluga.

Okrivljeni M.R. (21) osumnjičen je za seksualno iskorišćavanje maloljetnika dok je sa žrtvom stupio u kontakt preko F.S, a osumnjičen je za seksualne usluge žrtve trgovine ljudima kao i krivično dijelo silovanje. On. je sreo žrtvu u Prištini, a zatim je otišao u motel, gdje je navodno počinio krivično dijelo silovanja.

Inače, prošle sedmice je objavljeno da je djevojčicu od 11 godina silovalo pet osoba. Osumnjičene je uhapsila policija i oni su zadržani u pritvoru.

U junu je prijavljen njen nastanak i doznalo se da je ona bila žrtva trgovine ljudima.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Kosovo Online / Reporteri

Više iz rubrike

Back to top button