Hronika

ŽRTVA U DVA NAVRATA Ukupno 11 uhapšeno u vezi sa silovanjem 11-godišnje djevojčice

Novi detalji pokazuju užas kroz koji je prošla 11-godišnja djevojčica, za koju se tvrdi da je u jednom danu pretrpjela šest silovanja i polni odnos. U tužilačkom dosijeu do kojeg je došao Kallxo stoji da su šestorica osumnjičenih u jednom danu navodno silovali i imali seksualne odnose sa maloljetnicom u različitim motelima.

Događaj se, kako se navodi, dogodio još 21. juna ove godine, kada su osumnjičeni, neki od njih, odlučili da maloljetnicu upoznaju jedno sa drugim, a navedene osumnjičene radnje nad njom su vršene od ranog jutra.

Policija je juče uhapsila šest osoba u vezi sa sumnjom za trgovinu maloljetnom osobom koju je prošle nedjelje navodno silovalo još pet osoba.

Ukupno je do sada uhapšeno 11 u vezi sa slučajem ove 11-godišnjakinje i to u dva odvojena slučaja.

U drugom dosijeu, za slučaj silovanja i seksualnih usluga koje su se navodno dogodile u junu, govori se o uhapšenima sa inicijalima D. R., 23 godine, G.S., 25 godina, B.S., 26 godina, F.S., 22 godine, M.S., 22 godine i M.R., 21 godina.

Ova šestorica osumnjičenih terete se za trgovinu ljudima, seksualne usluge i silovanje 11-godišnje djevojčice.

Prema tužilačkom spisu, okrivljeni D.R., star 23 godine, osumnjičen je da je 21. juna 2022. godine oko 8 sati, protiv njene volje, izvršio polni odnos sa 11-godišnjom djevojčicom. Ovaj 23-godišnjak je stupio u kontakt sa 11-godišnjakinjom preko društvene mreže Viber, imali su sastanak na jednoj lokaciji u Prištini, a zatim je uzeo 11-godišnjakinju i poslao je u motel iako je znao da je žrtva sa kojom je imao polni odnos – maloljetna.

Isto lice tužilaštvo sumnjiči da je počinilo krivično dijelo silovanje. Za D.R., pored sumnje za silovanje, tužilaštvo tvrdi da je isto lice nakon polnog odnosa sa 11-godišnjom djevojčicom, dogovorio sastanak žrtve, sa drugim licima B.S. i G.S., radi njene dalje seksualne eksploatacije. D.R. je osumnjičen i za trgovinu ljudima.

Ostala dvojica okrivljenih, G.S., 25 godina i B.S., 26 godina, osumnjičeni su da su 21. juna 2022. godine seksualno iskorišćavali maloljetnicu, isti su poslali maloljetnicu u motel gdje su sa njom imali polne odnose. Ovi muškarci, stari 25, odnosno 26 godina, osumnjičeni su za seksualnu trgovinu ljudima.

Drugi okrivljeni F.S., star 22 godine, osumnjičen je da je istog dana izvršio obljubu nad maloljetnicom u motelu. Prvo iz dosijea tužilaštva proizilazi da je dvadesetdvogodišnjak sa 11-godišnjakom stupio u kontakt preko društvenih mreža, a zatim su se upoznali i nastavili u motelu.

Dvadesetdvogodišnjak je osumnjičen za krivično dijelo silovanje. Tužilaštvo je istu osobu teretilo za sumnju za trgovinu ljudima, jer se sumnja da je ista osoba upriličila jedanaestogodišnjakinji sastanak sa drugim osobama radi seksualne usluge.

Drugi okrivljeni M.R., star 21 godinu, osumnjičen je da je seksualno iskorišćavao maloljetnicu dok je sa žrtvom stupio u kontakt preko F.S. Dvadesetjednogodišnji M.R. osumnjičen je za pružanje seksualnih usluga žrtve i trgovine ljudima, kao i za krivično dijelo silovanja. M.R. se sa žrtvom sreo u Prištini, a potom otišao u motel, gdje se sumnjiči da je izvršio krivično dijelo silovanje.

U slučaju 11-godišnjakinje već ima dva slučaja koji će biti posebno istraženi. Jedan slučaj koji se navodno dogodio 27. avgusta, gde je 5 osoba uhapšeno i poslato u pritvor zbog silovanja koje se navodno dogodilo u Prištini, i drugi slučaj koji se navodno dogodio 21. juna, gde je već uhapšeno šest osoba.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Kossev / Kallxo

Više iz rubrike

Back to top button