Region

SAOPŠTILA POLICIJA Albanija: Tri osobe ubijene u atentatu kod Kroje

Tri osobe ubijene su danas u atentatu koji se dogodio nedaleko od Kroje u Albaniji, kada je iz automatskog otvorena vatra na automobil u kome su se nalazile, prenosi Reporteri.

Jedna od žrtava bio je Diklen Vata, koji je preživeo prvi napad, ali su se atentatori vratili kada su vidjeli da je živ i pucali na njega iz automobila u pokretu.

Vata pronađen mrtav samo nekoliko metara od automobila u kome se nalazio sa druge dvije žrtve, a koji se zapalio nakon pucnjave.

“Otvorena je vatra na vozilo tipa “volksvagen pasat”, koje je zahvatio plamen, usljed čega su dvije osobe izgorele, dok je treća osoba, identifikovana kao Diklen Vata, uspjela da izađe iz automobila, ali je naknadno upucana i preminula”, saopštila je albanska policija.

Pronađeno je i automatsko vatreno oružje za koje se sumnja da je atentator koristio. Na licu mjesta su jake policijske snage.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Kosovo Online / Reporteri

Više iz rubrike

Back to top button