Region

BOSNA I HERCEGOVINA Vojnik uhapšen sa pet kilograma marihuane

Kako nezvanično saznaju Nezavisne novine, on je pripadnik Oružanih snaga BiH, a policija je uhapsila i Slobodana Samardžiju iz Sokoca za kojeg se sumnja da mu je prodao drogu, a koji je odranije poznat po krivičnim djelima.

Iz PU Istočno Sarajevo saopšteno je da su jučer u mjestu Ljubogošta kontrolom automobila “Fiat” kojim je upravljao N.T. pronašli drogu.

Policija je uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a na osnovu naredbe Osnovnog suda u Sokocu, izvršila pretres automobila.

Tom prilikom kod njega su pronašli i oduzeli pet paketa omotanih providnom folijom s marihuanom, ukupne mase 5,25 kilograma istakli su u PU Istočno Sarajevo.

S.S. iz Sokoca se dovodi u vezu s navedenim krivičnim djelom kao lice koje je prodalo pomenutu opojnu drugu.

“N.T. i S.S. su lišeni slobode i nakon dokumentovanja predmeta, protiv istih će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djel” neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”, navodi se u saopštenju.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Slobodna Bosna

Više iz rubrike

Back to top button