KosovoVijesti

Avio linija Zagreb-Priština ukida se mjesec dana nakon uvođenja

“My Wings” ukida tek uvedenu redovnu avio-liniju između Zagreba i Prištine, na kojoj su najavljena tri leta nedjeljno.

Redovna linija između Prištine i Zagreba uvedena je 15. decembra, dakle prije manje od mjesec dana, a ubrzo su otkazani letovi ponedjeljkom, a uskoro će biti otkazani i ostali.

Naime, turoperator Kosova povukao je iz prodaje karte na ovoj liniji posle 2. februara 2022. Do tog datuma letovi bi trebalo da se odvijaju uredno, dva puta nedjeljno, srijedom i subotom, a nakon toga direktnih letova između dva grada više neće biti, piše croatianaviation.com.

Linija je definitivno uvedena u pogrešno vrijeme, ali ne pamti se da je jedan avio-prevoznik za manje od mjesec dana od uvođenja linije smanjio broj rotacija i odredio njen kraj. Linija više nije u najavi ni za letnji red letenja, karata za direktan let između dva grada nema posle 2. februara 2022.

Croatia Airlines prodaje karte za te letove putem code-share ugovora između pomenutih partnera u ovom projektu, a poslednji let dostupan za booking kod hrvatskog nacionalnog avio-prevoznika je 2. februar.

Postavlja se pitanje hoće li, kada i ko ponovno pokušati da uvede redovnu liniju između Prištine i Zagreba nakon ovakvog neuspjeha turoperatora Kosova.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Kosovo Online

Više iz rubrike

Back to top button