KosovoVijesti

Oružani sukob: Uhapšeno pet osoba zbog sinoćnjeg ubistva u Gnjilanu

Policija Kosova zabilježila je ovog jutra u svom 24-časovnom izvještaju sinoćnu pucnjavu u Gnjilanu, u kojoj je jedna osoba izgubila život, a druga ranjena

Naime, kako su naveli iz policije, došlo je do sukoba šest mladića u naselju Arberija, u opštini Gnjilane.

Nakon kraće rasprave, usledila je pucnjava, kada je jedna osoba izgubila život a druga ranjena.

Policija je izašla na licu mjesta, i tom prilikom pronašla i oduzela kao materijalne dokaze pištolj i 7 metaka kalibra 7,65 i 9 milimetara.

Osnovno tužilaštvo u Gnjilanu saopštilo je danas da je uhapšen i peti osumnjičeni R.I., koji je bio u bekstvu, optužen za teško ubistvo u naselju Arbrija.

Tijelo ubijenog muškarca je po nalogu tužioca poslato na obdukciju na Institut za sudsku medicinu.

Osumnjičenom je određen pritvor do 48 sati.

U izveštaju se precizira da su privedene tri osobe.

U međuvremenu, Osnovno tužilaštvo u Gnjilanu potvrdilo je da su zapravo četiri osobe privedene na 48 sati, a da se za jednom i dalje traga.

„Privedeni su V.H., B.K., A.S. i E.N. za koje se sumnja da su učestvovali u sinoćnjem incidentu, u kojem je usled zadobijenih povrijeda iz vatrenog oružja preminuo E.R“, naveli su iz ovog tužilaštva.

Osumnjičeni V.H se nalazi na lečenju u Univerzitetskom kliničkom bolničkom centru Kosova, pod nadzorom je i obezbjeđenjem policije, naveli su, prenosi KosovaPress.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
kossev.info

Više iz rubrike

Back to top button