RegionVijesti

Ubio suprugu, ćerku ranio, pa izvršio samoubistvo

Kako navode iz policije, sumnja se da je A.Š. (50) u porodičnoj kući, tupim predmetom nanio povrijede svojoj supruzi E.Š. (36) koja je podlegla povrijedama.

U Petnjici, Crnoj Gori, se sinoć oko 23 časa dogodilo ubistvo i samoubistvo, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako navode, sumnja se da je A.Š. (50) u porodičnoj kući, tupim predmetom nanio povrijede svojoj supruzi E.Š. (36) koja je podlegla povrijedama.

On je također povrijede nanio i ćerki A.Š. (15) koja je zadobila teške tjelesne povrijede. A.Š. (50) se nakon toga udaljio sa lica mjesta i izvršio samoubistvo. Njegovo beživotno tijelo policija je pronašla oko 00.30 časova, kazali su iz policije.

Državna tužiteljka Tanja Nišavić obavila je uviđaj u prisustvu službenika Uprave policije.

Do sada prikupljeni podaci ukazuju na to da je A.Š. (50) u porodičnoj kući lišio života suprugu E.Š.(36) i tjelesno povrijedio maloljetnu kćerku (15), nakon čega je u dvorištu kuće izvršio samoubistvo; saopšteno je Vijestima iz Višeg državnog tužilaštva.

Iz Tužilaštva napominju da su tijela preminulih upućena u KCCG na odjeljenje patologije radi obdukcije, a da će tragovi izuzeti sa lica mjesta biti predmet vještačenja.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
vijesti.me

Više iz rubrike

Back to top button