KosovoVijesti

Behramaj: Kurti mogao da kupi barem 250 vakcina za novac koji je potrošio

Bivši savjetnik nekadašnjeg predsednika Kosova Hashima Thaçija Adil Behramaj naveo je da je premijer Aljbin Kurti za novac koji je potrošio da bi glasao u Albaniji moglo da nabavi barem 250 vakcina za građane Kosova.

Behramaj je sračunao troškove koje je Kurti sa pratnjom imao da bi na parlamentarnim izborima u Albaniji glasao za kandidata njegovog Samoopredjeljenja Bojkena Abazija.

“Kurtijevi troškovi za glasanje za Bojkena Abazija: Pet džipova od 100 eura goriva je 500 eura. Najmanje 10 policajaca iz bliske zaštite sa 35 eura više je 350 eura. Kurti i njegov tim – najmanje 10 ljudi od 35 eura je 350 eura. Dok ručak za sve njih košta i do dve hiljade eura! Ovim budžetom bi se moglo kupiti najmanje 250 vakcina za građane Kosova, ili ako procjenjujemo prema Kurtijevoj socijalnoj politici, moglo bi se kupiti oko 8 hiljada vekni hljeba“, istakao je Behramaj u objavi na Facebooku.

Kosovo Online


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button