KosovoVijesti

Esmir Kasi se povlači sa pozicije predsjednika stranke NAŠA Inicijativa

Kao što naš tim saznaje, Esmir Kasi, inače predsjednik stranke NAŠA Inicijativa, danas je na svom Facebook profilu objavio da se povlači sa mjesta predsjednika NAŠE Inicijative, bez konkretnog razloga.

Gospodin Esmir Kasi je na svome Facebook profilu objavio sljedeće:

“Uvažena braćo i cenjene sestre, Iskreno verujem da će moja poruka naići na vaše razumevanje. Smatram da sam deo duga prema Allahu dž.š. a u pogledu moga naroda isplatio. Te iz tog razloga doneo sam odluku o mom povlačenju sa pozicije predsednika NAŠE Inicijative. Nema nikakve sumnje u moju iskrenu ljubav prema mom narodu, te iz tog razloga ja ću uvek biti na usluzi mom narodu – Ummettu. Svi vi koji ste meni dali emanet, znajte da vaš glas niste bacili. Jer ja vaš emanet ne mogu zaboraviti niti svoja obećanja pogaziti. JA SAM VAŠ DUŽNIK ! I verujem da ću vam se jednog dana odužiti. A ako vam se ne budem odužio onda mi halalite. Sva nadležnost predsednika NAŠE je ustupljena Glavnom Odboru sve do izborne skupštine. Srdačan sellam. Esmir Kasi”

Originalna objava:

Uvažena braćo i cenjene sestre, Iskreno verujem da će moja poruka naići na vaše razumevanje. Smatram da sam deo duga…

Posted by Esmir Kasi on Nedjelja, 28. Februar 2021.

KosovoPress


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button