PolitikaVijesti

Hoxhaj: Da me sanjivog i u pidžami odvedu na debatu, strpaću Kurtija u mali džep

Kandidat Demokratske partije Kosova za premijera Enver Hoxhaj ponovio je da se lider Samoopredjeljenja plaši da izađe na debatu sa njim, i dodao da bi Kurtija “stpao u mali džep, sve i da ga sanjivog i u pidžami” odvedu na debatu, prenosi Reporteri.

“Pozvao sam Albina da pričamo o programima za obrazovanje, ekonomiju i siguran sa da me probude u dva sata po noći i da me sanjivog u pidžami odvedu na debatu, da bih ga stavio u mali džep u svakoj raspravi”, rekao je Hoxhaj.

On je dodao da je tokom godina života provedenih u Evropi video da kandidati za premijera suočavaju svoje programe i mišljenja u javnim emisijama i da je iz tog razloga pozvao i Albina Kurtija da učestvuju u javnoj debati.

Lider Samoopredjeljenja je poziv svog protivkandidata za premijera na predstojećim izborima, zakazanim za 14. februar, odbio uz riječi da bi debatu trebalo da vode oni koji se “kandiduju za drugo mjesto”.

Kosovo Online / Reporteri


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button