Vijesti

Osmani: Tači tokom pandemije potrošio 76.000 evra za ručkove i večere, ja za 11 meseci 1.478 evra

Vršilac dužnosti kosovskog predsjednika Vjosa Osmani izjavila je da je ona za 11 mjeseci na mjestu predsjednika parlamenta potrošila 1.478 evra za službene ručkove i večere, a da je Hašim Tači samo tokom šest mjeseci i to u pandeniji prošle godine, za za istu svrhu potrošio čak 76.000 evra, prenosi Reporteri.

Osmani je ove komentare iznela upoređujući svoje troškove za ručkove i večere sa troškovima svog prethodnika na mestu predsednika, Hašima Tačija.

“Tači je tokom šest meseci pandemije za zvanične ručkove i večere potrošio 76.000 evra, a ja za 11 meseci, na mestu predsednika parlamenta i predsednika potrošila sam 1.478 evra“, rekla je Vjosa Osmani za portal Kaldžo.

Reporteri podseća da je pre nekoliko dana, vršilac dužnosti predsednika putem posta na Fejsbuku objavila poređenje troškova koje su napravili ona i bivši predsednik Skupštine Kadri Veselji.

Kosovo Online / Reporteri


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button