Vijesti

Svi građani Kosova iz dijaspore oslobođeni plaćanja osiguranja

Zamjenik premijera Besnik Tahiri je još jednom pojasnio da odluka ​Vlade oslobađa sve građane Kosova iz dijaspore plaćanja polise osiguranja.

U objavi na Fejsbuku Tahiri je naveo da je večeras posetio prelaz Morina i lično poželeo dobrodišlicu svojim sunarodnicima.

“Večeras sam posetio granični prelaz u Morini da poželim dobrodošlicu našim sunarodnicima koji za praznike dolaze na Kosovo. Ovom prilikom sam još jednom pojasnio da odluka Vlade oslobađa sve sunarodnike plaćanja polise osiguranja”, naveo je u objavi Tahiri.

Kako je dodao, putnici su ga obavestili da je zadržavanje na prelazu minimalno.

“Nema ništa plemenitije nego videti i osetiti Kosovo, okom i pulsom dijaspore. Njihov doprinos, kako u prošlosti, tako i danas, i dalje je nepokolebljiv stub razvoja naše zemlje. Dobrodošli u svoju zemlju”, poručio je Tahiri.

Mirë se vini bashkatdhetar! Sonte vizitova pikën kufitare në Merdare për të mirëpritur bashkatdhetarët tanë që po vijnë…

Posted by Besnik Tahiri on Nedjelja, 20. decembar 2020.

Kosovo Online


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button