Vijesti

Psovke i uvrede na račun Muriqija jer je na srpskom komunicirao sa Milinković-Savićem (FOTO)

Albanski navijači naljutili su se na Vedata Muriqija, nakon njegove komunikacije na srpskom jeziku sa srpskim saigračem u Laciju, Sergejem Milinkovićem-Savićem, piše Gazeta Express.

Muriqi je na srpskom jeziku odgovorio saigraču Sergeju Milinkoviću-Saviću u postu na društvenim mrežama, izazivajući oštre reakcije, uključujući psovke i uvrede, prenosi ovaj medij.

Napadač reprezentacije Kosova Muriqi vratio se poslije povrede u Laciju pobjedom protiv Napolija 2: 0 u nedjelju u Seriji A.

Sa klupe je ušao u igru oko 25 minuta prije kraja, što je bilo njegovo prvo pojavljivanje u više od mjesec dana.

Bivši napadač Lirije iz Prizrena i nekih drugih albanskih timova izrazio je sreću što se vratio na teren, objavom u kojoj je svoju ljubav izrazio i njegov srpski saigrač Milinković-Savić.

„Veoma sam srećan što sam se vratio i što sam dao svoj doprinos timu. Tri vrlo važne tačke. Orao sila“, napisao je Muriqi na Instagramu.

Vezni igrač srpske reprezentacije Milinković-Savić komentarisao je: “Ajde srce” što na albanskom znači “Snaga srca”, a  Muriqi mu je odgovorio „Ajmoooo“ ili na albanskom „Forcaaaa“.

Muriqi je dobio mnogo kritika u komentarima o ovome i čak je bio vređan jer mu je odgovorio na srpskom.

Kosovo Online / Gazeta Express


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button