Estrada

Zvijezda akcijskih filmova podvrgnut operaciji srca

Zvijezda akcijskih filmova Arnold Švarceneger (Schwarzenegger) izjavio je da je bio podvrgnut operaciji srca, ali da se osjeća “fantastično”.

– Imam novi aortni zalistak uz moj novi pIućni zalistak od prošle operacije. Osjećam se fantastično i već šećem ulicama Klevelanda – objavio je  na Twitteru glumac i bivši kalifornijski guverner.

Švarceneger (73) je objavio i svoju fotografiju iz bolničkog kreveta u klinici u Klevelandu i zahvalio je bolničkom osoblju. Glumac, koji je rođen sa srčanom manom, bio je podvrgnut hitnoj operaciji na otvorenom srcu 2018. kada mu je zamijenjen plućni zalistak. Švarceneger se proslavio 80-ih godina ulogama u akcijskim filmovima kao što su “Terminator” i “Conan barbarin” te u komedijama.

Godine 2003. bio je izabran za guvernera Kalifornije. Po završetku mandata 2011. vratio se filmovima, pojavivši se u “Plaćenicima 2” i nastavku “Terminatora”.

BalkanPlus


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button