Vijesti

U Prištini zatvoreno nekoliko kafića zbog nepoštovanja antikovid mjera

Policija Kosova i Inspektorat, koji su bili u pratnji ministra zdravlja Armenda Zemaja, zatvorili su sinoć nekoliko ugostiteljskih objekata u Prištini zbog nepoštovanja propisanih mjera protiv širenja koronavirusa.

Ministar Zemaj je, sa nadležnim službenicima, obišao centar Prištine kako bi se na terenu uvjerio da li se poštuju propisane mjere.

“Večeras smo zatvorili nekoliko kafića gdje smo zatekli veliki broj ljudi okupljenih u malom prostoru, što je suprotno mjerama“, naveo je Zemaj u objavi na Facebooku.

Poštovanje antikovid mjera je obaveza svih građana, ali i za sva privatna preduzeća u kojima postoji rizik od širenja smrtonosnog virusa, naveo je ministar zdravlja.

Zastrašujuće brojke širom Evrope i preporuke naših institucija mobilisali su nas da primjenimo mjere protiv kovid-19, rekao je on i upozorio da ko ne bude poštovao propisano, suočiće se sa sankcijama i posljedicama zbog kršenja pravila.

Kosovo Online


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button