Hronika

Uhapšen kosovski policajac zbog nasilja u porodici

Iz Policijskog inspektorijata Kosova (PIK) saopšteno je danas da su uhapsili policajca zbog sumnje da je počinio krivično djelo „porodično nasilje“.

PIK je danas dobio informacije od kosovske policije u vezi sa sumnjom da je policajac u Peći počinio krivično delo nasilja u porodici, navodi se u saopštenju.

Odmah po prijemu informacija, istražitelji PIK odgovorili su na poziv intervjuisanjem osumnjičenog (policajca) i žrtve ovog slučaja – njegove supruge kojoj je takođe pružena medicinska pomoć.

Nakon inicijalnih istražnih radnji, konsultovan je nadležni tužilac i policijski službenik zadržan je 48 sati odlukom tužioca, navodi se u saopštenju.

Što se tiče istog slučaja, u okviru upravnih i istražnih postupaka, policajac je suspendovan.

Istražitelji PIK u punoj koordinaciji sa tužilaštvom nastaviće da preduzimaju druge istražne radnje u cilju potpunog razjašnjenja svih okolnosti povezanih sa ovim slučajem, dodaje se u saopštenju Policijskog inspektorata Kosova.

Kosovo Online


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button