Hronika

PRIZREN Teška krađa u Ljubiždi, ukraden nakit u vrijednosti od 15 hiljada eura

Krađa nakita iz kuće zabrinula je mnoge građane u našoj državi. Ovaj zločin, koji se često događa u tajnosti, nanosi veliku štetu vlasnicima dragocjenosti i može ostaviti trajne posljedice na njihovo mentalno zdravlje.

Sinoć su lopovi ušli u porodičnu kuću u selu Ljubižda kraj Prizrena i iz kuće su odnijeli dosta vrijednih stvari kao što je novac i zlatni nakit, prenosi Sinjali.

Policija je uložila velike napore kako bi otkrila počinitelja i vratila ukradeni nakit. Međutim, često je teško doći do informacija i dokaza zbog tajnovitosti ovakvih krivičnih djela.

Sinjali saznaje da je slučaj policiji prijavila vlasnica kuće, prema kojoj je vrijednost pričinjene štete oko 15 hiljada eura.

Policijske jedinice su se uputile na mjesto događaja gdje su izvršile preglede koji su pomogli da se razjasne okolnosti slučaja i da se identifikuju osumnjičena lica.

Po nalogu tužioca, predmet je klasifikovan kao “teška krađa”, dok će u zavisnosti od razvoja istrage biti preduzete druge pravne radnje.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
KosovoPress / RTV Besa

Više iz rubrike

Back to top button