Hronika

NAPAD NA POLICIJU Lushtaku: Nisam ja pucao na policajca, već njegov kolega

Bivši potpredsjednik opštine Skenderaj Nuredin Lushtaku negirao je tvrdnje da su članovi njegove porodice i on učestvovali u ranjavanju policajca, istakavši da je u ovom slučaju na službenika policije pucao njegov kolega, prenosi Reporteri.

Lushtaku je istakao da ne posjeduje oružje i da su policajci bili ti koji su uperili oružje u njih.

„Dogodi se nesreća, ali ja nikome nisam naudio, kao ni moji sinovi ni ostali članovi porodice. Policajac je ranio drugog policajca. Nismo mi koristili oružje, to kažem sa punom odgovornošću. Čeka se i policijski izvještaj. Dao sam izjavu, spreman sam da kažem šta se desilo. Policija je uperila pištolj u braću, došlo je do tuče. Ja sam dao izjavu, nismo povrijedili policajca. Žao mi je zbog onoga što se dogodilo, ali ovo je istina, nismo nikoga povrijedili, nismo koristili oružje“, rekao je Lushtaku.

Policija je u saopštenju za medije navela da su dva policajca napadnuta na kontrolnom punktu u Skenderaju u subotu oko ponoći.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Kosovo Online / Reporteri

Više iz rubrike

Back to top button