Region

SRBIJA Ovo je žena koja je ubila, pa zabetonirala tijelo muža u kući

“Na njihovoj kući se nije poznavao nikakav napredak iako je ona govorila da je on godinama u Rusiji, to nam je bilo čudno.”

Ovako za Blic komentarišu mještani sela Veliko Trnjane kod Leskovca u kojem se od juče razvija klupko stravičnog zločina.

Naime, jučer je u pomoćnoj zgradi u dvorištu kuće u ovom selu prvo pronađeno tijelo žene Biljane S. a potom je otkriveno da je zaliveno u beton pronađeno još jedno tijelo – kako se sumnja njenog supruga Ivana S!

Sumnja se da je Biljana s ljubavnikom još prije četiri godine ubila supruga, a potom su njegovo tijelo zabetonirali u kući.

Nakon što je juče pronađeno njeno tijelo, njen ljubavnik, čiji identitet još nije poznat javnosti, policiji je ispričao gdje se skriva tijelo njenog supruga Ivana za kog su svi mislili da godinama živi i radi u Rusiji.

Meštani kažu da im je bilo čudno što se Ivan ne javlja nikome već četiri godine i da im nije bilo jasno zašto kuću nisu sređivali kada on već radi u inostranstvu, ali ovakav rasplet slučaja nisu ni slutili.

Policija obezbjeđuje mjesto zločina i uviđaj je u toku, kao i istraga ovog nevjerovatnog slučaja.

Inače, postoji trag da je Ivan S. 2019. godine ušao u Srbiju, ali ga otada niko nije vidio niti čuo.

Biljana je svima govorila da je on u Rusiji, da tamo ima novi život i da ne želi kontakt ni s kim iz Srbije.

Kako se sumnja, Biljana je jučer počinila samoubistvo, a mještani su mislili da je to učinila jer ju je Ivan ostavio samu s troje djece.

Oni imaju troje djece, kćerku i dva sina. Jedino je kćerka punoljetna.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Radiosarajevo.ba

Više iz rubrike

Back to top button