Region

REKORDAN BROJ TURISTA SA KOSOVA Crna Gora obećala niže cijene za turiste sa Kosova

Ljiljana Cukić iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, objećala je niže cijene za turiste na Kosovu koji odaberu Crnu Goru za ljetovanje. Cukić je najavila da će se potruditi da cijene ostanu iste kao prošle godine, prenosi Koha.

“Tržište Kosova je veoma važno i smatramo da su gosti sa Kosova veoma važni. Posljednjih godina se povećao broj posjetilaca. Crna Gora je završila ponudu za ovu godinu i trudila se da cijene ostanu iste kao prošle godine, uprkos činjenici da u ovom trenutku sve poskupljuje. Crna Gora je mala, ali bogata raznolikom ponudom. Sa zadovoljstvom vas pozdravljamo“, izjavila je Cukić tokom predstavljanja ljetnje turističke ponude u Prištini 2022.

Dok je direktor Turističke organizacije Ulcinja Gëzim Hajdinaga naglasio kako je Ulcinj prošle godine oborio rekord posjete, ističući činjenicu da je on čak jeftiniji od Prištine.

“Prošle godine je Ulcinj oborio rekord po posjetiocima, zahvaljujući medijima. Potrudićemo se da u Ulcinju cijene ne porastu do nedostižnih granica. Cijene u nekim restoranima u Ulcinju niže su nego u Prištini”, rekao je Hajdinaga.

Predstavnik Komore hotelijera Kosova Hysen Sogojeva rekao je da očekuje iznenađenje što će ove godine biti oboren rekord posjetilaca sa Kosova u Crnu Goru.

“Sve turističke agencije su otvorene za saradnju“, rekao je on.

Ovoj prezentaciji su prisustvovali i predstavnici Cetinja, Budve, Podgorice, Tivta i Bara.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Kosovo Online / Koha Ditore

Više iz rubrike

Back to top button